top of page
Poster MARS.png

Believe danseforestilling

Onsdag 16.mars kl 17:30 arrangerer Believe dansestudio ENDELIG danseforestilling i Flekkerøy kirke. I tillegg til at elevene får vise frem det de jobbet med i høst, vil vi også få se opptredener fra Ansgar bibelskole, Flekkerøy misjonskirke og Variatix.

Forestillingen passer for alle. Billetter bestilles på vippsnr 722260.

Pris: 50 kr (barn u/3 år går gratis)

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Viktig informasjon:

 • REKKEFØLGE FOR FORESTILLINGEN - Klikk HER.

 • KOSTYMEOVERSIKT - Klikk HER.

 

Oppmøte onsdag 16.mars kl. 15:30.
(gjelder ikke for Barn 4-5 år som trener onsdag 17:15 - dere møter 16:45)

Generalprøve fra 15:30 - 17:00.

Kostymer skal være på til generalprøve.

Meld deg som foreldrevakt 

For å kunne gjennomføre forestillingen på en så trygg måte som mulig så trenger vi hjelp av dere foreldre. Vi trenger noen til å ha ansvar for gruppene, og noen til å hjelpe med koordinering backstage. HER finner du en oversikt over rekkefølgen på danseforestillingen. Vi deler opp i tre "lag" hvor det ene settet med foreldre hjelper til under generalprøven, det andre laget på Del 1 av forestillingen (før pause) og det tredje laget til Del 2. Meld deg gjerne opp til den delen hvor ditt barn IKKE danser. På den måten vil du kunne se forestillingen fra salen når ditt barn er på scenen.

Tidspunkt for vakter:

Vakt 1: GENERALPRØVE: 15:30 - 17:00 - VI HAR NOK! :)
Vakt 2: FORESTILLING DEL 1: 17:00 - 18:00
Vakt 3: FORESTILLING DEL 2: 18:00 - senest 19:30 - VI HAR NOK!
:)
(forestillingen er ferdig ca kl 19. Vakt 3 hjelper med rydding etter forestillingens slutt.)

Takk for at dere er med på å gjøre dette til en trygg og god opplevelse for de flotte danserne våre! 

Meld deg som foreldrevakt her:

Hva kan du hjelpe med?

Tusen takk for hjelpen! Mer informasjon kommer i forkant av forestillingsdagen.

Utsendt mail søndag 13.mars

Hei dere

 

Tusen takk til dere som allerede har meldt dere, men jeg mangler fortsatt foreldre til å hjelpe til forestillingen. Tenkte derfor jeg ville forklare kort hva jeg trenger hjelp til. Believe dansestudio består nå av 100 små og store dansere som alle skal oppholde seg i menighetssalen under forestillingen. Hver gruppe fra 6.klasse og ned vil trenge en ansvarlig voksen.  I mens en og en gruppe inntar scenen vil foreldre klargjøre, støtte og følge sin gruppe til de går på scenen. Nerver, sommerfugler og danseglede! Når gruppa er ferdig tar samme voksen de i mot og de går sammen tilbake til menighetssalen.

 

Vi mangler følgende for å kunne gjennomføre:

3 foreldre til første del av forestillingen: kl. 17:00-18:00

2 foreldre til andre del av forestillingen: kl. 18:00- ca 19:30 

Meld deg her: https://www.believedans.com/about-5.

 

I menighetssalen vil det være LIVE-overføring slik at alle kan følge med på det som skjer på scenen. 

 

Det er mange barn som skal være trygge denne dagen og det er derfor viktig at den voksne krysser barna inn og ut på utdelt liste. Dette er også viktig for alle foreldre å vite. ALLE må krysses ut før barna hentes med hjem igjen.

 

Spesialinfo til foreldre på Barn 4-5 år "Det er så gøy å synge". I pausen til forestillingen skal barna hentes (pass på at de blir krysset av lista ;) ) og de kan da sitte sammen med dere foreldre i salen under andre del av forestillingen. Til applausen på slutten av forestillingen vil vi rope de opp slik at de også skal få komme opp på scenen. 

 

Kafé PUST, kirkas kafé, vil ha åpent for salg av kaffe, saft og kaker i forkant av forestillingen og i pausen. Her vil også noen av kakene dere foreldre bidrar med bli solgt til inntekt for Kafé PUST.

 

Her kommer litt viktig info:

 • Foreldrehjelpere - ta på deg en gul refleksvest når du er på jobb under forestillingen. Du skal være godt synlig.

 • Det nærmer seg 300 solgte billetter. Dette betyr at det nærmer seg fullt i kirka. Det er ikke nummererte billetter, men førstemann til mølla. Kaféen er åpen fra kl 17. Innslipp begynner ca 17:10. 

 • Om ikke det blir utsolgt før så vil billettsalget stenges onsdag morgen. Det vil bli mulighet for å stille seg i kø for kjøp av billetter før forestillingen. 

 • Til småsøsken har kirka et lydtett rom bak i kirka hvor man også fint kan få med seg forestillingen.

 • Husk å lese kostymeoversikten nøye slik at danserne har med seg alt de trenger. Se her: https://www.believedans.com/about-5 

 • Det er IKKE lov med godteri, chips, brus osv denne dagen. Danserne vil få bakst i pausen som de kan kose seg med. Minner om at det er lurt å ta med en stor t-skjorte eller ei morgenkåpe å ha over kostymet.

 • Dersom noen tar med seg tekniske duppeditter til ventingen må headset også medbringes. Men vi anbefaler at de heller følger med på live-overføringen. 

 • Forestillingen varer ca 1 time + 20 min pause. 

 

Jeg gleder meg!

 

Hilsen Maria

Believe dansestudio

bottom of page