top of page

Kursoversikt

Alle dansekursene bygger på de samme prinsippene. Det er viktig for oss på Believe at elevene skal kjenne på mestringsfølelse, personlig utvikling og ikke minst danseglede. Det som skiller Believe fra andre dansestudioer er grunnfokuset. Vi danser ikke kun for oss selv og for å vise hva vi kan til andre. Vi tror at Gud elsker dans. Og vi tror at dans kan formidle det ord ikke kan si, og at dans kan gjøre en forskjell for oss selv og for andre. 

Og fordi fokuset vårt er på formidling og danseglede som en del av noe større enn oss selv, så formes også undervisningen etter dette. Det blir ikke fokus på kun en sjanger, men musikkvalget og sangens uttrykk setter føringer for hvilken dansestil som brukes. Derfor vil elever på alle våre kurs møte på ikke kun en dansestil, men flere ulike. Blant annet jazz, lyrisk, moderne og hip hop. 

I alle våre dansekurs vil det være fokus på å lære grunnleggende teknikk i dans. Teknikk hentet fra klassisk ballett og jazz vil være fremtredende, samt ord og uttrykk fra hip hop-terminologi. Timen vil bygges opp av oppvarming, teknikk, senterøvelser, arbeid over gulvet, koreografi og uttøying. Kursene vil passe for deg som aldri har danset før, og du som har erfaring.

Dersom et kurs har ledige plasser vil det kunne være mulig med prøvetimer. Kontakt oss gjerne!

Håper DU blir med!

- Believe dansestudio

bottom of page