top of page

Believe dansestudio er resultatet av en mangeårig drøm.

Drømmen er å skape danseglede hos barn, ungdom og voksne, med fokus på dans til ære for Gud. 

Believe dansestudio ble opprettet april 2018 av Maria Kristoffersen.

Ønsket er at Believe skal være et sted man får venner, og et sted hvor man føler seg som en del av et kristent fellesskap. På Believe skal man også lære grunnleggende teknikk innen dans, og føle på mestring og utvikling som danser.

Alle partiene bygger på de samme prinsippene. Det er viktig for oss på Believe at elevene skal kjenne på mestringsfølelse, personlig utvikling og ikke minst danseglede. Det som skiller Believe fra andre dansestudioer er grunnfokuset. Vi danser ikke kun for oss selv og for å vise hva vi kan til andre. Vi tror at Gud elsker dans. Og vi tror at dans kan formidle det ord ikke kan si, og at dans kan gjøre en forskjell for oss selv, og for andre. 

Og fordi fokuset vårt er på formidling og danseglede som en del av noe større enn oss selv, så formes også undervisningen etter dette. Det blir ikke fokus på kun en sjanger, men musikkvalget og sangens uttrykk setter føringer for hvilken dansestil som brukes. Derfor vil elever på alle våre kurs møte på ikke kun en dansestil, men flere ulike. Blant annet jazz, lyrisk, moderne og hip hop. 

I alle våre dansekurs vil det være fokus på å lære grunnleggende teknikk i dans. Teknikk hentet fra klassisk ballett og jazz vil være fremtredende, samt ord og uttrykk fra hip hop-terminologi. Timen vil bygges opp av oppvarming, teknikk, senterøvelser, arbeid over gulvet, koreografi og uttøying. Kursene vil passe for deg som aldri har danset før, og du som har erfaring.

For voksen 20+ vil det ikke være fokus på opptredener. Fokuset vil være på trening, og danseglede!

Håper DU blir med!

Maria Kristoffersen

Maria har undervist barn og unge siden 2010.

Hun har gått på danselinjen ved Vågsbygd videregående skole og har lang fartstid som danseinstruktør ved kulturskolen i Kristiansand og Lillesand i 2010, og ved Vennesla kulturskole i 2012 og 2014. Fra 2011-2020 underviste Maria ved Spinn dansestudio i blant annet barnebillett, jazz, jazz/funk og hip hop. 

 

Maria var leder, danser og koreograf i dansegruppa 4 God på Flekkerøy i mange år, som blant annet arrangerte danseforestillingene "I am - therefore I dance" i januar 2011.

Hun var også initiativtaker til dansefestivalen "Joyful" desember 2017 til inntekt for ny kirke på Flekkerøy.

Maria er opptatt av å se hver enkelt elev og hjelpe dem til å kjenne på mestringsfølelse og danseglede. Utstråling og formidling i dans er viktig.

Instruktører

Believe dansestudio

  • Instagram

Instagram feed

bottom of page