top of page

Påmelding våren 2024

Velkommen til nytt semester på Believe!

Oppstart uke 4 (22.jan. og 24.jan), vi følger skolen og har vinterferie i uke 8 og påskeferie i uke 13. Mandag 1.april er 2.påskedag og inngår i ferien. Semesteret avsluttes i uke 19 og inkluderer 14 undervisningsuker.

Det blir også forestilling i 2024! Foreløpig kan dere notere dere onsdag 1.mai eller fredag 10.mai. Dette kommer vi tilbake til så snart det er bestemt.

Believe er et kristent dansestudio hvor elevene lærer å uttrykke seg selv i dans gjennom danseteknikk og formidling. Elevene får utfordringer innenfor ulike sjangre, med fokus på danseglede, utvikling og opptredener i menighetssammenheng.


 

KJØPSBETINGELSER

 

Priser
Semesteravgift: 1290,- 
Påmelding er bindene og gjelder for kommende semester. Kursavgiften refunderes kun dersom det kan fremlegges gyldig legeerklæring. 

 

Gi beskjed dersom det er et ønske om utsettelse eller delbetaling av kursavgift. Vi er gjerne behjelpelige med det.
 

Kurset betales ved påmelding via nettsiden. 

Ta kontakt om det er ønske om faktura.


Søskenrabatt

20% rabatt for kurset til søsken nr.2 (oppgi kampanjekode "Søsken2")
50% rabatt for kurset til søsken nr.3 (oppgi
kampanjekode "Søsken3")

(Rabatten gjelder også for voksen + barn)

Vi ønsker at Believe skal være tilgjengelig for alle og er mer enn gjerne behjelpelige med å finne løsning for betaling av kursavgift. Ikke nøl med å ta kontakt!


Sted

Undervisningen foregår i Flekkerøy kirke i PULS kjelleren.

Venteliste
Det vil bli mulighet for å sette seg på venteliste om et kurs er fullt. Kontakt oss gjerne. Dersom det skulle bli ledig plass på ønsket kurs vil plass tilbys per epost så snart dette er avgjort.

Antall deltakere

Dersom et kurs har for få påmeldte (minimum 8 deltakere) vil kurset kunne bli avlyst. Full refusjon eller bytte over til annet passende kurs vil i så fall tilbys.

 

 

Ved spørsmål, send gjerne en mail til believedans@gmail.com

Vennlig hilsen
Maria
Believe Dansestudio

bottom of page